2017
 2016
 2015
 2014
 2013
 2012
 2011
 2010
 2009
 2008
Sok Kicsi sokra megy

A Remete Csemete Alapítvány 2008-óta végez közösségteremtő, környezetvédő feladatokat Remeteszőlősön. Célkitűzésünk, hogy a már kialakult kapcsolatrendszerekre építve összefogjuk Remeteszőlős cselekvő tagjait és mindenki számára hozzáférhető közös programokat (kézműves gyermek és ifjúsági foglalkozásokat, hagyományőrző és sport programokat) hozzunk létre.

Törekvéseink között nagy hangsúlyt fektetünk a közösségi célokat szolgáló játszótér-, parkfejlesztés, szabadidőpark kialakítása és a közterület szépítési feladatok ellátására valamint a környezetvédelemre. Az egészségvédelem jelentőségének tudatosítása érdekében számos túrát szervezünk kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Alapvetőnek tartjuk, hogy összhangban éljünk a természettel és óvjuk környezetünket és ezt a szemléletet próbáljuk átörökíteni a felnövekvő generációnak. Alapítványunk lelkesítő munkájának köszönhetően élénk faluszépítő és környezetvédő munka folyik Remeteszőlősön.

Fontos az Ön 1% felajánlása, hogy eddigi munkánkat tovább tudjuk folytatni, fejleszteni.

Kérjük, amennyiben fontosnak tartja a Remete Csemete Alapítvány működését, támogassa adója 1%-ával Alapítványunkat. Az erről szóló nyilatkozatot az alábbiak szerint töltse ki:


RENDELKEZŐ NYILATKOZAT A BEFIZETETT ADÓ 1 SZÁZALÉKÁRÓL

A kedvezményezett adószáma: 18722891-1-13

A kedvezményezett neve: Remete Csemete Alapítvány


Köszönjük!