2017
 2016
 2015
 2014
 2013
 2012
 2011
 2010
 2009
 2008
Kincskereső játék
Kedves Remeteszőlősi Gyerekek!

A tavasz a szabadba, mi pedig izgalmas kincskereső játékra hívunk benneteket! Elrejtettünk Remeteszőlős 8 pontján egy-egy ládikót, amelyeket egy cseppnyi ügyességgel és szemfülességgel megtalálhattok. Mindegyikben találtok egy-egy jelszót, melyeket összeolvasva megkapjátok a játék megfejtését. Ezt a megfejtést várjuk tőletek e-mailen (info@remetecsemete.com), vagy postaládán keresztül (Vénusz u. 5.). A megfejtés mellé írjátok meg neveteket és címeteket is. Minden beküldőt ajándékkal jutalmazunk a tanévzáró gyereknapi programunkon (várhatóan júniusban).

Íme az első helyszín, ahol az első dobozkát kell keresnetek:

Park vagyok, ahol pihenhetsz
Bodzavirágot szedhetsz
Táblám sok eseményt hirdet
A legnagyobb kövemet keresd meg!


Ha megtaláltad, ez már elvezet a következő helyszínhez! Kisebbeknek szülői segítség nem árt (olvasni tudni kell!), nagyobbak egyedül is végigjárhatják vagy biciklizhetik a helyszíneket!

Jó játékot kívánunk!

UI: A 8. dobozba belefért 6 db csoki is, a leggyorsabb 6 megtaláló ebben a különdíjban részesül! :)

UPDATE:

A nagy sikerre való tekintettel ismét feltöltöttük csokival az utolsó (8.) dobozkát! Nagyon kérünk mindenkit, hogy megtalálás után alaposan zárjátok vissza a dobozokat, hogy ne nedvesedjen át a tartalmuk. Valamint arra is ügyeljetek, hogy gondosan rejtsétek vissza őket, takarjátok el kővel, fakéreggel, vagy bottal, hogy aki nem keresi, ne láthassa meg és a következő kincskereső számára is izgalmas legyen a játék! Szóval a kincskeresés egyúttal kincsrejtés is! :)